Model Educatiu

El curs Acadèmic Anual de Direcció de Banda està dirigit a directors de bandes, professors de música, estudiants i músics en general que vulguen adquirir, ampliar i perfeccionar coneixements de les diferents matèries que s’imparteixen. Per a poder cursar els estudis de Direcció de Banda, s’haurà d’estar en possessió del títol professional de música, o en defecte d’això es podrà accedir mitjançant una prova específica d’Anàlisi i d’harmonia.

  • El curs de direcció de banda consta de 2 cursos, en finalitzar els 2 cursos obtindrà un diploma acreditatiu si es considera que ha superat els cursos.

  • Es realitzaran 6 trobades i 3 videoconferències d’Octubre 2021 a Juliol de 2022.

  • Alumnes Presencials – Els grups seran de 7 alumnes mínim per nivell. – Tots els alumnes són actius amb pràctiques internes que es realitzaran en totes les trobades amb els propis alumnes de l’escola.

– Tutorització telemàtica permanent del professor.

    • Alumnes Online – Tutorització telemàtica permanent del professor.

AsignaturesPla d'estudis
Curs Descarrega tota la informació
Equip pedagògic
José R. Pascual-Vilaplana
(Muro, Alacant, 1971) va iniciar els seus estudis musicals amb el bombardí i el piano a l'Escola de Música de Muro, per a continuar-los en els conservatoris d'Alcoi i de València. Va estudiar Direcció de Banda i d'Orquestra amb els mestres Jan Cober (Holanda), Eugene Corporon i James Croft (els EUA), Karl Österreicher, Hans Graf i Yuji Yuhasa (Àustria) i Georges Pehlivanian (Eslovènia).
Ramón García i Soler
(Atzeneta d'Albaida, València, 1971) S'inicia en el món de la música de la mà del seu pare i del mestre Eduardo Soler Ibarra. Ingressa en el Conservatori Professional de Música "Mestre Vert" de Carcaixent on cursa estudis de piano i guitarra, obtenint el Pemi Extraordinària Fi de Grau. Després es trasllada al Conservatori Superior de Música Oscar Esplá" d'Alacant on es gradua en guitarra sota la direcció del Catedràtic Sr. José Tomás.
Tomás Gilabert Giner
(Benigànim, València, 1968), va començar estudis musicals en la Banda del seu poble als 12 anys tocant el saxofon. En 1981 inicia els estudis de música en el Conservatori Professional de Música de València on obté en aquest Conservatori i en el Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València, diversos títols.
José Miguel Fayos Jordán
Realitza els seus estudis de Composició en el Conservatori Superior de Música “J.Rodrigo” de València culminant la seua carrera amb el “Premi extraordinari”. Entre alguns dels seus mestres destaquen: R. Ramos, G. Jiménez, E. Sanz-Burguete, C. Cano, E. Calandín i F. Tamarit.