Pablo Cerdà Durà

Natural d’Agullent, comença els seus estudis musicals a l’edat de 9 anys a l’Escola “Amanci Amorós Sirvent” de la mateixa localitat.

Continua els seus estudis als Conservatoris Professionals d’Ontinyent i Albaida finalitzant amb el professor Mario Roig, amb l’especialitat de trombó.

Al 2019 finalitza els estudis Superiors al Conservatori Superior de Música “Óscar Esplà” d’Alacant on estudia amb Felip Lanuza i Elías Robles.

Ha realitzat cursos de perfeccionament i classes magistrals amb diferents institucions al món del trombó a nivell internacional com Dave Stewart, Sthephane Loyer o Jacques Mauger i a nivell nacional com Ximo Vicedo, Jaume Gavilán, Ricardo Mollá, Dani Perpinyà i Edmundo Vidal, i de forma especial amb César Roig i Juan Navarro. Ha sigut alumne de l’academia “Aula de Trombó” amb Carlos Gil i Inda Bonet.

Ha col·laborat amb l’orquestra Filarmónica de Castilla – la Manxa i Banda Municipal d’Alacant; i ha sigut membre de l’Orquestra i Banda Federal de la Comunitat Valenciana i Orquestra Univertitat “Miguel Hernández” d’Elx. Actualment és membre de la Valencia Brass Band.

Estudia direcció amb Juan Bautista Pérez Gil i Angel Hernández. Actualment és alumne a l’escola de direcció de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida amb Jose Rafael Pascual Vilaplana. Ha realitzat masterclass amb Paolo Martins, Rafa Agulló i Manuel Mondéjar.

És professor de Trombó, Llenguatge musical i Conjunt Instrumental a Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i director de la Banda Jove de l’Agrupació Musical d’Agullent.