Marcos Verdú Verdú

Naix a Cocentaina l’any 1991 on iniciarà els seus estudis preparatoris i elementals a la Unió Musical Contestana. S’especialitza en percussió i amplia els seus coneixements a Ontinyent, Albaida i València on l’any 2009 obtindrà el 1r premi nacional d’interpretació a la localitat de Benetússer (València).

Ha sigut percussionista de l’orquestra Alcoiana, percussionista de l’orquestra Diània, membre d’Orquestra i de l’orquestra de plecs i pols de Cocentaina.

Estudia composició, sot a les mans de Saül Gómez i Soler a l’escola AD Libitum d’Ontinyent on aoptés múltiples premis de composició tant al territori valencià amb música tradicional (Dolçaina) com internacionalment en formació de banda.

Estudia direcció de banda a la Vall d’Albaida sot a les mans de José RafaelPascual Vilaplana, Tomàs Gilabert,RamónGarcia i Soler i José MiguelFayosentre altres.

Actualment, és mestre de percussió a les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida,Apolo d’Alcoi, la Nova d’Alcoi i les colles de música tradicional com; la Degollà i Rebuig d’Alcoi on és director
musical.