Marcos Úbeda i Faus

Comença els seus estudis a Joventuts musicals de la Vall d’Albaida on descobreix la seua passió pel trombó. Més tard continuarà els seus estudis als Conservatori Mestre Vert de Carcaixent i al Conservatori de València Joaquin Rodrigo, acabant la tituació de professor de trombó.

Ja als seus estudis superiors de música, descobreix la vessant de la música moderna, encaminant-se cap aquesta i començant a estudiar-la a l’escola de música Sedajazz. Gràcies aquestes classes, entra a formar part del grup valencià Obrint Pas, en els que realitza gires arreu del món.

Durant l’etapa en Obrint Pas, realitza col·laboracions en diferents grups com per exemple: La Gossa Sorda, Feliu Ventura, Pep Gimeno «Botifarra», Disidencia, Boikot…

Professor titulat en la metodologia IEM, realitzant aquestos estudis amb els professors Emilio Molina, Silvia Raposo i Federico Calcagno entre d’altres.

A l’actualitat, és trombonista al grup Zoo Posse, activitat que compagina amb professor de música en Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida.