Luís Carbó Segrelles

Naix a Albaida el 16 d’abril de 1978. Comença els seus estudis musicals a l’edat de 9 anys a l’escola “Banda Primitiva d’Albaida”, continuant posteriorment al conservatori “Melchor Gomis” d’Ontinyent, on finalitza els seus estudis de grau mitjà rebent el títol de professor de saxo.

Inicia els seus estudis superiors al conservatori superior “Joaquín Rodrigo” de València de la mà de Miguel Llopis i Javier de la Vega, finalitzant els estudis amb les més altes qualificacions i guanyant posteriorment la Menció d’Honor al concurs-premi fi de carrera.

Al llarg de la seva trajectòria musical ha realitzat diferents cursos de perfeccionament amb professors de gran prestigi tals com Manuel Mijan, Israel Mira, Ricardo Capellino, Javier de la vega i Antonio Salas entre altres.

Ha col·laborat en la gravació de diversos CD’s de música, tant com a solista, com membre de l’octet de saxos “Anakarsis”. També ha realitzat com a saxo solista la gravació de la sintonia del programa “Tendido Cero” per a Televisió Espanyola.

Ha estudiat direcció amb els professors Jose R. Pascual, Ramón Garcia i Tomás Gilabert, i ha fet cursos de perfeccionament i masterclass amb directors de la talla de Jan Cover.

Ha dirigit la Societat Musical “Amics de la Música” de Guadasséquies i la Banda Artístico Cultural de Montaverner.

En maig de 2017 guanya primer premi i menció d’honor al 41 Certamen Provincial de València i en novembre d’aquest mateix any guanya primer premi i menció d’honor al 39 Certamen Autonòmic de la Comunitat Valenciana amb la Banda Artístico Cultural de Montaverner.

Actualment és director de la S.M. la nova del Palomar i de la Unió Musical d’Aielo i imparteix classes de saxo a Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i a l’Escola de Música Da Capo d’Albaida.