Llúcia Anaya Vañó

Nascuda a València el 1983. Va començar a estudiar música a l’escola de música de “La Banda” d’Alfarrasí amb Emilio Oltra com a professor de flauta travessera, amb el qual va realitzar diversos cursos d’estiu a Albaida, així com també amb el professor Joaquín Gericó.

Cursà les ensenyances professionals de flauta travessera al conservatori “Luís Milán” de Xàtiva. Ja en els últims cursos, va començar a estudiar cant al conservatori professional de música Josep Melcior Gomis amb la professora Ruth Revert.

Més tard accedí al conservatori superior de música “Joaquín Rodrigo” de València per especialitzar-se en Pedagogia del Llenguatge i l’Educació Musical, al mateix temps que acabava els estudis professionals de cant. Ha realitzat el nivell I i II de la metodologia IEM.

Ha format part de l’Agrupació Vocal “Clarialba” de Montaverner, amb la qual ha participat en nombrosos Certàmens nacionals, així com en el musical “Mamma Mia” interpretant a Lisa. També ha format part de l’Orfeó Valencià Navarro Reverter de València.

Pel que fa a l’experiència docent, des del 2011 és professora a Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida impartint llenguatge musical, flauta travessera i cant.