David Nadal Bonet

Natural de l’Orxa, inicia els estudis a l’escola oficial de música “Maestro Valdovín” de Gandia, passant la seua formació pel Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva i finalitzant els estudis de Percussió al Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant al 2012.

Al llarg dels seus estudis, ha rebut ensenyament de mestres com Pep Soler, Miguel Mateu, José García, Joan Soriano, Joan Castelló, Jesús Salvador “Chapi” i José Francisco Crespo entre d’altres.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Katarzyna Mycka, Natxo Molins, Javier Eguillor, Víctor Segura, Josep Furió, Oscar Martí, , Sisco Aparici, Marinus Komst, Mark Braafhart, Eric Sammut i Juanjo Guillem entre d’altres.

Ha participat en el Festival Baketes de Benetússer 2010 i en el IX Festival Internacional Percufest de 2010.

Ha sigut percussionista de l’Orquestra Filarmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA) i de la companyia de Teatre La Dependent en el projecte “Homenatge a T”.

Ha col·laborat amb el grup de clarinets “Carlos&cia” i l’Orquestra de Cámara de València.

Ha sigut director de la Banda Jove de la Societat “El Deliri” de Gorga i de la Banda Jove del Comtat (Beniarrés, l’Orxa i Gaianes).

Actualment, és percussionista de les formacions Games&Symphonies, Universal Chamber Orchestra i Universal Symphony Orchestra, i professor de percussió a les escoles de música de la Unió Musical d’Alcoi, Santa Cecília de Castalla, Escola Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i de l’Escola de Música A Tempo.