Antonio Ricardo Chaveli Gómez

Naix en Barx, on comença els seus estudis musicals en l’escola de la S.U.M. «Santa Cecilia» del seu poble, sota la direcció de D. Juan Vercher Grau.

En 1986, va ser membre fundador del Grup Instrumental «Acometer». Des d’aleshores, ha compaginat les activitats cambra i bandístiques amb l’assistència de Classes Magistrals i Cursos de diferents temàtiques en la formació musical amb: Juan Vercher, Jose R. Pascual vilaplana, Maravillas Díaz, Inma Capo, Emilio Molina, Sylvia Schwarzenbach, Jesús Debon, Guillermo Dalia, Federico Calcagno, Silvia Raposo, Remigi Morant, Toni Pérez…

Com a concertista destaca el duo Clarinet i Piano realitzat el 10 d’agost de 1990 en el Palau del Duc, com a clausura del I Festival Internacional de Música de Gandia, patrocinat per la Conselleria d’educació y Ciència de València.

Ha estat membre de l’Ensemble de Clarinets “Clar-i-Arts” i des del 2009 fins ara, del quartet de clarinets «Vert”, enregistrant sis CD, cinc d’obres dedicades a aquest quartet en particular.

Actualment es professor de clarinet en Joventuts Musicals de la Vall d´Albaida, Associació Artístic Musical San Blai de Potries y de L´Associació Musical «L´Almoina» d’Almoines.