Àngela Ferri Gomar

Naix en Alfarrasí. Als quatre anys comença el seu camí musical a l’ Agrupació Musical “La Banda” d’Alfarrasí, de la qual és membre actualment.

En 2012 obté el títol professional de música en l’ especialitat de clarinet al Conservatori Municipal d’ Albaida i comença els seus estudis de musicologia al CSMV, cursant més tard història de l’ art a la Universitat de València.

Continuant la seua formació per especialitzar-se en l’ etapa infantil, estudia cursos d’ Auxiliar d’ Educació Infantil, Psicomotricitat en Educació infantil, El Joc en el procés educatiu, monitora d’ Educació Especial i altres envers la música com Tècnic en Musicoteràpia per l’ associació d’ infermeria de València, diversos cursos de recursos musicals en l’ Educació Infantil i va participar a les Jornades de UEMyD de Música i Moviment.

Actualment és professora de Fasolet-IEM i clarinet a Joventuts Musicals de la Vall d’ Albaida i de Fasolet-IEM a les Escoles de Música de Castelló de Rugat, Guadassèquies, Aielo de Malferit i a l’ Ateneu Musical de Cocentaina.

A més, és especialista de música en l’etapa de 0-3 anys a les Escoles Infantils d’ Otos, Bèlgida, Atzeneta, Salem, Llutxent i Guadassèquies