Concert Dani Miquel amb la banda Emusvall i alumnes Fasolet-IEM

02 de Mayo 2024

El passat dissabte, amb un sol radiant, el Ràfol de Salem es va convertir en l’escenari d’un esdeveniment cultural memorable: un concert únic on Dani Miquel, conegut com el conta contes, va compartir escenari amb la banda de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i els alumnes de Fasolet-IEM, procedents de totes les escoles que formem i d’altres.

L’ambient estava carregat d’expectació i alegria, mentre famílies senceres s’hi aplegaven per gaudir d’una jornada plena de música i narració. La sinergia entre Dani Miquel i els joves músics va ser palpable des del primer moment, creant una clima que va captivar a tots els presents.

Dani Miquel, amb la seva carismàtica presència i estil inconfusible, va saber connectar amb el públic de totes les edats, teixint històries que captivaven tant a petits com a grans. La seva capacitat per animar amb cançons i interactuar amb els espectadors va afegir un element dinàmic i participatiu al concert.

D’altra banda, la banda de Joventuts Musicals i els alumnes de Fasolet-IEM van demostrar les seues habilitats i un entusiasme. La seva música, va proporcionar l’acompanyament perfecte a les anècdotes de Miquel. El repertori va variar amb peces molt conegudes per al públic.

Aquesta col·laboració entre Dani Miquel i els músics no només va oferir entreteniment, sinó que també va servir com a plataforma per a la promoció de la nostra llengua i de les nostres arrels. Va ser una demostració de com la música i les històries poden unir persones i inspirar una apreciació més profunda per les arts.