Concert presentació del cartell del 30 aniversari

01 de Octubre 2023

El passat diumenge 29 d’octubre de 2023 es va realitzar l’acte-concert de presentació del 30 aniversari de joventuts musicals de la Vall d’Albaida. Un acte on vam poder gaudir de les actuacions dels ensembles d’instruments que els professors de joventuts van dur a terme. A més a més, fou un acte amb parlaments on es va representar als ajuntaments dels pobles que pertanyen a Joventuts Musicals, amb la representació de l’alcalde de Salem, Juli fenollar, després Joan JoséPayàmembre i representant de les societats musicals que pertanyen a Joventuts Musicals, Miguel ÁngelGarcíacom a exdirector de joventuts iex-professorde Joventuts Musicals i finalmentMarcosÚbeda director actual de Joventuts que ens va explicar la programació d’aquest 30 aniversari.

L’acte-concert vam poder escoltar una representació de tot allò que es pot estudiar a les escoles de Joventuts Musicals i als parlaments tot el recorregut que ha tingut aquesta,portant la música als pobles més menuts i donant una educació musical de qualitat.

L’acte va concloure amb l’exposició del cartell i logo d’aquest 30 aniversari de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida.