Encontre Audició Clarinets a Ròtova

01 de Febrero 2023

El dissabte 28 de gener va tindre lloc a Ròtova l’audició de Clarinets de tots els alumnes de les escoles de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida, un total de 35 alumnes de clarinet. Va ser un encontre on vam poder escoltar diferents grups de clarinets formats per alumnes de diferents pobles. La temàtica que va tindre l’audició va ser sobre el folklore de diferents comunitats autònomes. Andalusia, Madrid, Galicia, Astúries, Aragó, Catalunya i València.

En activitats com aquestes joventuts pretén que els alumnes és socialitzen amb alumnes de diferents poblacions i que puguen gaudir de la musica amb alumnes de la seua especialitat.

Des de Joventuts Musicals agraïm la col·laboració de l’ajuntament de Ròtova, a la Rotovense musical per la seua ajuda i a tot el professorat i alumnat de l’audició.