Miguel Àngel Garcia Boscà

Nascut a la Pobla del Duc, inicia els seus estudis musicals a la Banda Unió Musical de la Pobla sota la mà de Francisco Fayos.

Llicenciat per Conservatori Superior de Música «Joaquín Rodrigo» de València en l’especialitat de trompeta.

Ha estudiat trompeta amb Manuel López, Alejandro Castañeda, George Vosburgh, Alberto García, Jaume Espigolé, Pierre Thibeaud, Luís Gonzalez, Frits Damrow, Luís Aquino, Eric Aubier, Guy Touvron, Richard Stoelzel, Adam Rapa, Manuel Blanco…

Ha estudiat pedagogia musical amb profesors de la talla de Remigi Morant, Ana LuciaFrega, Pilar Fuentes, Maravillas Díaz,Diego, Sylvia Schwarzenbach, Julio Martínez, Tomàs Gilabert, Emilio Molina, Francisco Blanco «Latino», Jesus Santandreu, Pascual Piqueras i David Pastor.

Per completar la seua formació, obté el títol de direcció de banda de música a Joventuts musicals de la Vall d’Albaida. Màster d’investigació Musical per la Universitat Internacional de la Rioja.

És professor titulat en la metodologia IEM. Dins d’aquesta metodologia, ha publicat diferents llibres per a l’especialitat de trompeta i ha participat en la confecció dels materials per a la metodologia Fasolet-Iem.

Ha estat convidat a impartir conferències i cursos en diferents Escoles de música, Congressos i Conservatoris d’ensenyances professionals per divulgar la metodologia IEM aplicada a la trompeta.

Actualment és professor a l’escola comarcal de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida, al Conservatori Superior «Òscar Esplà» d’Alacant i professor formador de la metodologia IEM.