Eva Albiar Aliaga

Va iniciar els seus estudis musicals en l’Escola de Música de la Societat Musical “la Primitiva Setabense”, on va rebre els seus primers anys de formació d’oboè amb el professor Daniel Ibañez. Va finalitzar els seus estudis de Grau Mitjà al Conservatori d’Ontinyent amb els professors Servando Zarzoso i Pilar Faulí, obtenint amb una alta qualificació el Premi Profesional de música.

L’any 2013 continua els seus estudis d’oboè al Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló amb el professor Rafael Cuellar. Al tercer any acadèmic, va ser admesa per realitzar el programa Erasmus al Conservatori d’Amsterdam (CvA) i l’any 2018 va rebre el Títol Superior de Música. Segueix completant la seua formació al Conservatori d’Amsterdam amb els professors Ernest Rombout i Miriam Pastor fins que l’any 2020 és llicenciada al mateix conservatori.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb els professors Fermín Clemente, Francisco Salanova, Eduardo Martínez, Cristoph Hartmann y Fabien Thouand. I ha participat en classes magistrals impartides pels oboistes Lucas Macias Navarro, Cristina Gómez, Hans Wolters, Ivan Podyomov i Hansjörg Schellenberger.

Ha col·laborat amb joves orquestres i ensembles com Jove Orquestra Simfònica de Castelló simfònica de Castelló, “Orchestra CvA” (Amsterdam), “Artez Symphony Orchestra” (Zwolle), “Ricciotti Ensemble” (Amsterdam), “Score collective Ensemble” (Amsterdam).

Actualment és professora d’oboè a Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida.