Àngela Gómez Vidal

Titulada Professional de Música amb l’especialitat de piano, Graduada en Música amb l’especialitat de Clarinet al CSM “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana i Graduada en Música amb l’especialitat de Composició al CSM “Joaquín Rodrigo” de València, obtenint el Premi extraordinari fi de títol en aquesta última especialitat.

Ha realitzat classes de perfeccionament del clarinet amb Eduardo Raimundo Beltrán, Joan Enric Lluna, Enrique Pérez, Santiago Pérez i Sergio Bossi, entre altres.

En el camp de la composició ha estudiat amb Andrés Valero, Anna Cazurra, Francisco Zacarés i Voro Garcia, i ha realitzat classes i cursos amb José Manuel López López, Melinda Wagner, Stefano Gervasoni, Jorge Villavicencio Grossmann i Francisco Coll.

La seua música s’ha interpretat en diferents auditoris, destacant el Palau de les Arts de València i en festivals com la 13a Mostra Sonora de Sueca, les últimes 4 edicions del Festival Internacional ENSEMS, el VIPA & Festival 2017, la 3a Edició del SuecaSax, la 57a Edició de la Setmana de Música Religiosa de Conca, el I Taller de Creació Sonora de la Jove Orquestra de València, el Festival Resis 2019 d’A Corunya i el NAK Festival de Navarra. Entre els grups i intèrprets que han tocat la seua música, destaquen el quartet de saxòfons Klexos Contemporary Music, Trio Brouwerla JOGV, Vertixe Sonora, Trio Feedback i Ausiàs Garrigós.

Actualment imparteix classes de piano i clarinet a Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida.